banner913
banner932
banner1012

Sinirlendi, evini ateşe verdi

banner1020

Boğazköy'de önceki meydana gelen ve iki kişinin yaralanmasına sebep olan yangının kundaklama sonucu başladığı belirlendi. Hüseyin Dağ’ın eşinin, aile içi sorunlar nedeniyle yatak odasına yanıcı madde döküp ateşe verdiği tespit edildi

banner974
Sinirlendi, evini ateşe verdi

banner971
Boğazköy'de önceki meydana gelen yangında iki kişi yaralandı. 
Boğazköy’de Oray Sitesi’nde Hüseyin Dağ’ın evinde önceki gün çıkan yangının, kundaklama sonucu başladığı belirlendi.
Yangınla ilgili ileri soruşturma sonucunda yangının Hüseyin Dağ’ın 46 yaşındaki eşi isminin baş harfleri F.D. tarafından aile içi sorunlar nedeniyle yatak odasına yanıcı madde döküp ateşe vermesiyle çıktığı tespit edildi.
F.D. tutuklanırken polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Yangın sonucu evin üst katında bulunan 3 yatak odası ve içerisindeki eşyalar yanarak zarar görürken alt kattaki odalar ise çıkan isten dolayı zarar gördü. Yangında ayrıca vücutlarının muhtelif yerlerinde yanıklar oluşan Hüseyin DAĞ ve Fidan DAĞ kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.