banner913
banner932
banner1012

Sertoğlu "Bu örgüte, bu kuruluşa kimse dil uzatamaz”

banner1020

banner974
Sertoğlu "Bu örgüte, bu kuruluşa kimse dil uzatamaz”

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Cumhurbaşkanı makamında bulunan Ersin Tatar’ın KTFF ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na yönelik sözlerini yargıya taşıdı.
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu başvuru sonrası yaptığı açıklamada “Bizim Cumhurbaşkanlığı makamıyla hiçbir derdimiz yok. Ancak Tatar’ın açıklamaları da hazmedilir açıklamalar değil. Hiç kimsenin hakaret etme hakkı yoktur. Hakareti Cumhurbaşkanı dahi yapsa bile. Bu örgüte, bu kuruluşa kimse dil uzatamaz”
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun açıklaması şöyle:
Spor kamuoyuna;
Bugün itibariyle KTFF Yönetim Kurulu ile birlikte Sayın Ersin Tatar’a “hakaret davası” açmış bulunmaktayız. Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki bizim hiçbir şekilde Cumhurbaşkanlığı makamıyla bir derdimiz, bir problemimiz yoktur. Ancak Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) gibi bu topluma mal olmuş bir kurumun başkanına ve yönetim kuruluna kimse “şerefsiz” yakıştırması yapamaz, bu kelimeyi sarf edemez.
Bu kurumun başında olan ve yöneten kişiler olarak bizim görevimiz bu güzide kuruma yapılacak her türlü saldırı ve hakaretlere karşı dimdik durmaktır. Bundan önce hep böyle yaptık, bundan sonra da böyle olacak.
Bu konu bizim için bugün yargıya taşınarak kapanmıştır. Bundan sonraki süreç de yargı sürecidir. Son noktamız yargı süreciydi ve yaptığımız başvuruyla da Sayın Ersin Tatar’ı bugünden itibaren yargıya havale ettik. Yüce yargımıza olan güvenimizin sonsuz olduğunu belirtir, saygılar sunarım.
Hasan SERTOĞLU
KTFF Başkanı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.