banner913
banner932
banner1012

Serhatköy-Mevlevi yolu Pazar günü drag yarışı nedeniyle trafiğe kapatılacak

banner1020

Pazar günü Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasındaki yol, çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacak

banner974
Serhatköy-Mevlevi yolu Pazar günü drag yarışı nedeniyle trafiğe kapatılacak

banner971

 

 Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu'nun 16 Ekim Pazar günü Lefkoşa-Güzelyurt ana yolunda bulunan Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasında, çift şeritli yolda düzenleyeceği motosiklet drag yarışı nedeniyle yol trafiğe kapatılacak.

Polisten verilen bilgiye göre, yarış nedeniyle pazar günü 09.00-18.00 saatleri arasında, Lefkoşa-Güzelyurt ana yolundaki Serhatköy alt geçidi ile Mevlevi çemberi arasındaki yol, çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacak.

Lefkoşa ve Güzelyurt istikametlerinden gelen araçlar için ulaşım, Serhatköy üzerinden eski Lefkoşa–Güzelyurt Anayolu güzergahından sağlanacak.


Bu güzergahı kullanacak sürücülerin kendi güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.