banner913
banner932
banner1012

Şefler'de tüm ekip negatif çıktı

banner1020

banner974
Şefler'de tüm ekip negatif çıktı

banner971

Şefler Restoran ve Pastane çalışanlarına yapılan Covid-19 testleri negatif çıktı. Sağlık Bakanlığı ile işbirliğinde yapılan testlerde tüm ekibin negatif olarak belirlenmesinin ardından Şefler ekibi iş başı yapmak için kolları sıvadı.

Lefkoşa'nın en çok tercih edilen lezzet duraklarından olan Şefler, uzun bir aradan sonra paket servis hizmetiyle 11 Mayıs pazartesi günü yeniden müşterileriyle buluşacak.

Şefler Direktörü Cemil Türker, sosyal medya hesabından "Şefler Ailesi''olarak bütün personelimizin sonuçları " NEGATİF " çıkmıştır. Hayırlısı ile 11 Mayıs Pazartesi günü tüm şubelerimizle işimize ve sizlere kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Sağlık içinde hep birlikte" şeklinde açıklama yaptı.

Lezzetli ve zengin menü çeşitleriyle her zevke hitap eden Şefler'in yeniden hizmete başlayacak olması, mekanın müdavimlerini şimdiden heyecanlandırdı. Şefler ekibi ise hizmete başlamadan önce pastane ve restoranın tüm bölümlerinde dezenfente ve temizlik çalışması yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.