banner913
banner932
banner1012

Saner kimi işaret etti?

banner1020

Başbakan Ersan Saner’in video skandalı sonrası yaptığı açıklamada kullandığı bazı ifadeler toplumda merak uyandırırken, Ulusal Birlik Partisi içerisinde de infial yarattı.

banner974
Saner kimi işaret etti?

banner971
 
Saner’in yazılı açıklamasında kullandığı; “Ben bir makama erişmek uğruna bir insanın ailesini, çevresini, partisini böylesine rencide edecek kadar seviyesiz bir tutum içine girileceğine ihtimal vermiyordum. Bu yola başvuranların ola ki o makama geldiklerinde nelere başvurabileceklerini halkımızın ve partililerimizin takdirine bırakıyorum” ifadeleri, Başbakan Saner’in, Genel Başkanlık yarışı için aday olan UBP’li vekilleri işaret ettiğine yoruldu.
Parti içerisinden bir ismin işaret edildiğini düşündüren açıklama sonrası, gözler Genel Başkanlığa aday olan diğer UBPlilere çevrildi.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.