banner913
banner932
banner1012

Salı pazarında yerli ürünler satışa sunuluyor

banner1020

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait “Merkez Lefkoşa”da her hafta düzenlenen Salı Pazarı’nda ülke insanlarının emekleri ile üretilen yerli ve niş ürünler satışa sunuluyor.

banner974
Salı pazarında yerli ürünler satışa sunuluyor

banner971
 
El işi, oymacılık, sele, dekorasyon, kitap, çanta, aksesuar, sabun, kıyafet, ayakkabı  imalatı, organik ürünler, macun, reçel, bal, taze ve kuru baharatlar, zivaniya, çörek, sebze, meyve gibi onlarca farklı standın bulunduğu Salı Pazarı, 14.00-23.00 saatleri arasında gezilebiliyor.
Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası ile iş birliği çerçevesinde yerel üreticilere farklı fırsatlar sunulan; saç ve güzellik performansları ile çocuk oyun alanlarının da yer aldığı Salı Pazarı’nda bu hafta Lefkoşa Belediye Orkestrası müzik dinletisi de sundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.