banner913
banner932
banner1012

Royal Palace son karantina konukları alkışlar içerisinde ayrıldı

banner1020

Hükümete karantina sürecinde yardımcı olarak kapılarını açan Royal Palace’ın gurur günü.

banner974
Royal Palace son karantina konukları alkışlar içerisinde ayrıldı

banner971

Royal Palace Otel, Covid-19 süresi karantina oteli ilan edilerek bir çok vatandaşımızın karantina sürecini rahat geçirmesini sağladı. 5 yıldız standartlarındaki hizmet ve kalitenin hakim olduğu otelden bugün son karantina müşterileri uğurlandı. Otelden memnun ayrılan karantina müşterileri otel çalışanlarına alkış tutarak gördükleri ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Royal Palace Otel Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada şu sözlere yer verildi.

‘’Covid-19 sürecinde ülkemizi de etkisi altında alan salgından ne kadar az zarar alarak kurtulmamız çok önemliydi. Bu süreçte hükümetimiz tarafından karantina oteli olarak ilan edilen Royal Palace 5 yıldız standartlarında yeni bir oteldir. Otelimizde bugüne kadar olan süreçte tüm hijyen ve dezenfektan kurallarına uyarak süreci geçirmiştir. Burada kalan tüm müşterilerimiz memnun ve yüzü gülerek ayrılmışlardır. Bizler için onların sağlıklı ve memnun ayrılması çok önemliydi. Bu süreçte otelimiz için olumlu görüşlerini açıklayan herkese teşekkür ederiz.’’

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.