banner913
banner932
banner1012

Polis teşkilatı huzur ve güvenimizin teminatıdır

banner1020

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti, “Polis Teşkilatı, bizim huzur ve güvenimizin teminatıdır” dedi

banner974
Polis teşkilatı huzur ve güvenimizin teminatıdır

banner971
 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Tören mangası ile karşılanan Cumhurbaşkanı Tatar, ziyaretçi defterini de imzaladı. Cumhurbaşkanı Tatar ziyarette yaptığı konuşmasında, güvenliğin ve asayişin korunmasında fedakarca görev yapan Polis Teşkilatı’nın ülkemizin en önemli kurumlarından biri olduğunu belirterek, pandemi koşullarında özveri ile görev yapan fedakar polis teşkilatı çalışanlarını tebrik etti.
Pandemi sürecinde, sağlık çalışanlarının yanı sıra denetleme ve yapılan icraatlarda polis görevlilerinin oldukça önemli katkılar yapmakta olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, trafik konusunda da polisin gerekli çalışmaları titizlikle yürüttüğünü söyledi. Özellikle trafik kazalarını önlemek amacıyla halkın da gerekli hassasiyetleri göstererek kurallara uyması gerektiğine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, trafik konusunda polisin yaptığı tüm denetimlerin arkasında olduklarını dile getirdi.
GÜVENLİĞİN SAĞLANMASINDA POLİSİN EĞİTİMİ ÖNEMLİ
Polis Teşkilatı çalışanlarının eğitiminin ve gelişen teknolojinin kullanımının önemine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, devletin imkanları çerçevesinde ve Türkiye Cumhuriyeti ile iş birliği içinde sahil güvenlik gibi her türlü güvenliğin sağlanmasında polisin eğitiminin önemini vurguladı.
Terfi zamanında hak edenlerin gerekli terfileri alması, polisin moral ve motivasyonunun yerinde olması ve güçlü bir teşkilat yapısıyla halka hizmet vermesinin en büyük temennisi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, “Bize yakışan sağlam, güvenilir ve gerçekten makamlara yakışan eğitimli polislerimizin iş başında olmasıdır. Polis Teşkilatı, bizim huzur ve güvenimizin teminatıdır” dedi. Cumhurbaşkanı Tatar, dıştan gelen her türlü tehlikeye karşı sınırlardan sahil güvenliğe kadar devletin korunmasında; insan kaçakçılığı, göç olayları, uyuşturucu gibi KKTC’nin güvenliğine tehdit unsuru oluşturabilecek her türlü konu ile baş edebilmek için eğitimli, donanımlı ve sağlam yapıya sahip bir Polis Teşkilatı’nın halkımızın hakkı ve beklentisi olduğunu kaydetti ve tüm Polis Teşkilatı’na başarılar diledi.
AHMET SOYALAN
Polis Genel Müdürü Ahmet Soyalan ise konuşmasında, kurum olarak dün olduğu gibi bugün de halkın huzur ve güveni için çalışmalarına devam edeceklerini, güçlerini yasalardan aldıklarını, halka hizmet vermekten gurur duyduklarını ifade etti. Gelişen dünyaya uyumlu bir şekilde gün geçtikçe daha iyiye gideceklerini belirten Soyalan, Cumhurbaşkanı’na ve devlete verilen destekten dolayı teşekkür etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.