banner913
banner932
banner1012

Piskevütünü verin bu faşiste

banner1020

LTB Başkanı Harmancı, Devlet Bahçeli’nin sözlerine tepki gösterdi ve “Piskevütünü verin bu faşiste” dedi

banner974
Piskevütünü verin bu faşiste

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabı üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya söylemleri nedeniyle tepki gösterdi.
Harmancı’nın açıklaması şöyle:
“Piskevütünü verin bu faşiste, 17-25 Aralık’ta hesap soracaktı, sonra “reisinin” yanında kuzu oldu, orjinalini kurt kaptı geriye de bu zavallı kaldı.
Hadi ordan, seviyesiz, siz oralarda işkembeden atarken “ahmak EOKA’cı” dediğin adam toplumunu savunurken ayağından vuruldu.
Bu toplumun sinir uçlarına basmaya bilinçli bir şekilde devam ediyorsunuz; niyetiniz belli de biz de çok inatçı bir toplumuz, ömrümüz vefa ettiğince sizin bağnazlığınıza karşı, sizin cahilliğinize karşı ve sizin fenalığınıza karşı direneceğiz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.