banner913
banner932
banner1012

Pilli’den Süheyla Küçük’e ziyaret: “Tüm imkanları seferber ediyoruz”

banner1020

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Süheyla Küçük’ü ziyaret etti,Küçük için tüm imkanların seferber edilmesi yönünde talimat verdi

banner974
Pilli’den Süheyla Küçük’e ziyaret: “Tüm imkanları seferber ediyoruz”

banner971

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ün eşi Süheyla Küçük’ü ziyaret etti.

Hastanenin Başhekimi Dr. Adil Özyılkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Pilli, Süheyla Küçük’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

TOPLANTISINI YARIDA KESEREK HASTANEYE GİTTİ

Süheyla Küçük’ün rahatsızlandığı haberini alır almaz Güzelyurt’taki toplantısını yarıda keserek Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne gelen Bakan Pilli, Süheyla Küçük’ün tedavisini yürüten doktor ve hemşirelerden bilgi aldı.

“TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİN”

Süheyla Küçük için tüm imkanların seferber edilmesi yönünde talimat veren Pilli, bu çerçevede görevli doktor ve hemşirelerle toplantı yaptı, Küçük için elden gelenin yapılmasını talep etti.

SAĞLIKÇILAR BİR AN OLSUN YANINDAN AYRILMIYOR

Öte yandan Süheyla Küçük’ün tedavisini yürüten doktor ve hemşirelerin de Küçük’e karşı gösterdiği ilgi ve şefkat takdir topladı. Bir an olsun Süheyla Küçük’ün yanından ayrılmayan sağlık görevlilerinin, Küçük’ün sağlığına kavuşması için yoğun çaba sarf ettiği görüldü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Op.Dr.İlkan Ertuğ - 4 yıl önce
Acil şifalar dilerim.Her türlü ilgiyi hak ettiğine inanıyorum.