banner913
banner932
banner1012

PCR çilesi

banner1020

PCR’ın ücretsiz yapıldığı merkezlerden biri olan Lefkoşa Fuar Alanı’ndaki merkezde onlarca kişi, test kuyruğunda çile çekti. Benzer manzara Cengiz Topel Hastanesi önünde de yaşandı

banner974
PCR çilesi

banner971
 
 
Vaka sayılarındaki artış, PCR test kuyruklarını da geri getirdi. Antijen testi pozitif çıkan ya da temaslı olduğu için PCR yaptırması zorunlu olan kişiler, ücretsiz olarak test yaptırabileceği Lefkoşa Fuar Alanı’ndaki merkeze akın ediyor ve burada uzun kuyruklar oluşuyor.
Lefkoşa Fuar Alanı’ndaki PCR Test Merkezi’nde dün sabah manzara değişmedi, vatandaş kuyruğu yola taştı. Dün sabahın erken saatlerinden itibaren pozitif ve temaslı kişilerin PCR testi yaptığı merkezde yoğunluk oluştu.
Aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymadığı gözlemlendi. Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen vatandaşların korunması için herhangi bir önlem alınmadığı da görüldü.
Öte yandan Cengiz Topel Hastanesi önünde de dün sabah PCR test yoğunluğu yaşandı.
Hava koşullarına rağmen insanlar dışarda yağmurun altında kuyrukta bekletildi.
Bu zorlu şartlarda yağmurlu hava koşullarına rağmen hiçbir önlem alınmadı ve PCR kuyruğundaki insanlar zor anlar yaşadı.



Lefkoşa Fuar Alanı’ndaki test kuyruğu
 
 


Cengiz Topel Hastanesi önünde de PCR test yoğunluğu yaşandı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.