banner913
banner932
banner1012

Özgürgün’ün raporu Pazartesi görüşülecek

banner1020

Meclis’te Pazartesi günü UBP milletvekili Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili özel komitenin raporu ve kararı görüşülecek, ardından açık oylama yapılacak

banner974
Özgürgün’ün raporu Pazartesi görüşülecek

banner971

 

BRT’de yayınlanan Birinci Boyut’a açıklamada bulunan Meclis Başkanı Teberükken Uluçay, Cumhuriyet Meclisi’nin 7 Ekim Pazartesi günkü birleşiminde UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili raporun görüşüleceğini söyledi.

Uluçay, UBP milletvekili Hüseyin Özgürgün ile ilgili hazırlanan ve milletvekillerinin onayına sunulacak olan raporla ilgili oylamanın açık olacağını da söyledi. Teberrüken Uluçay, “ Komite Başkanı Özgürgün ile ilgili raporu Genel Kurul’da okuduktan sonra raporun kararı genel kurula katılan milletvekillerimizin onayına sunulacak. Açık oylama olacak. Ve Genel Kurul’da verilecek karar doğrultusunda da genel kurulun kararı kayıtlara geçecek” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.