banner913
banner932
banner1012

Özersay'dan Tatar'a tepki

banner1020

“Ülkeye 15 gün daha kaybettirmek nedir?”

banner974
Özersay'dan Tatar'a tepki

banner971

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın “UBP kurultayını kazanan hükümeti kurma görevini vereceğim” şeklindeki açıklamasına tepki göstererek, "Herkesin midesini bulandıran bu kurultay süreciyle ülkeye 15 gün daha kaybettirmek nedir?” diye sordu.
Kudret Özersay, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın “ UBP kurultayını kazanana hükümeti kurma görevini vereceğim” şeklindeki açıklamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
Kudret Özersay’ın paylaşımı şöyle:
“Ülkemize yaptığı ziyareti tamamlayan Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye’ye dönüşü öncesinde açıklama yaptı bugün! 5 gün önce “hükümeti kurma görevini kimseye vermeyi düşünmüyorum” derken 5 gün sonra bugün “UBP Kurultay’ını kazanana hükümeti kurma görevi vereceğim” dedi…Memleket kurultay nedeniyle fazlasıyla zaman kaybetmemiş gibi, herkesin midesini bulandıran bu kurultay süreciyle ülkeye 15 gün daha kaybettirmek nedir? Bu saatten sonra seçim tarihini belirlemek dışındaki her adım bu ülkeye yarardan çok zarar verir…
Not: sayın Tatar şimdi de Gaziantep’e gidiyormuş”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.