banner913
banner932
banner1012

Özersay, AB ülkeleri ve Birleşik Krallık’ta eğitim gören gençlerin sorunlarını İngiliz Yüksek Komiserliği’ne aktardı

banner1020

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Avrupa Birliği ülkelerinde ve Birleşik Krallık’ta eğitim gören gençlerin sorunlarını İngiliz Yüksek Komiserliği’ne aktardı.

banner974
Özersay, AB ülkeleri ve Birleşik Krallık’ta eğitim gören gençlerin sorunlarını İngiliz Yüksek Komiserliği’ne aktardı

banner971

HP'den verilen bilgiye göre sosyal medya hesabından açıklama yapan Özersay görüşmeye yönelik, “Aşısını yaptırmış olan kişilerin ve özellikle AB ülkelerinde ve Birleşik Krallık’ta eğitim gören gençlerimizin seyahatlerinde ve yabancı ülkelere karantinasız girebilmelerinde yaşanan sorunları dün İngiliz Yüksek Komiser Yardımcısı Ben Rawlings ile yaptığımız görüşmede ele aldık” bilgisini paylaştı.

Bu konuda geç kalındığına ve fazlasıyla zaman kaybedildiğine işaret eden HP Genel Başkanı Özersay, “İnsanlarımızın mağdur edilmemesi için pratik çözümler hemen devreye konulmalı, bu sorun çözülmelidir.  Biz muhalefet olarak üzerimize düşeni yapmaya, yabancı muhataplara da çözüm önerilerimizi aktarıp konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.