banner913
banner932
banner1012

Örnek yardım

banner1020

KKTC Genç Müteşebbisler Derneği, Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi için tıbbi malzeme bağışı yaptı

banner974
Örnek yardım

banner971

KKTC Genç Müteşebbisler (JCI) Derneği başkan ve üyeleri, Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Onkoloji Merkezi’ndeki Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi’ni ziyaret ederek tıbbi malzeme bağışında bulundu.

JCI Kuzey Kıbrıs başkan ve üyeleri, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı kanalıyla Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi’nin ve kanserle mücadele eden hastaların tedavisinin başlıca ihtiyaçlarından olan infüzyon pompası ve oksijen-nabız ölçeri tedarik ederek, Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi Sorumlu Hemşiresi Oya Adsız Maraşuna’ya teslim etti.

Kemal Saraçoğlu Vakfı, Vakıf Koordinatör Yardımcısı Sayın Servet Özeralp’in de bulunduğu ziyarette, JCI Kuzey Kıbrıs başkan ve üyeleri, bu tür bağışlarının her zaman devam edeceğini ve çocukların her zaman yanında olacaklarını da dile getirdiler.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı, Vakıf Koordinatör Yardımcısı ve Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Servisi Sorumlu Hemşiresi de, bağışlarından dolayı JCI Kuzey Kıbrıs üyelerine kanserle mücadele eden çocuklar ve servis adına teşekkürlerini iletti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.