banner913
banner932
banner1012

“Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek dedikleri bu olsa gerek!”

banner1020

Biyologlar Derneği’nin eski Başkanı Hasan Sarpten, zeytinler ağaçlarının söküldüğüne dikkat çekti ve ekledi: “Savunma hazır; söküp taşımazsak şömineye odun olacaklar”

banner974
“Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek dedikleri bu olsa gerek!”

banner971
 
 
Biyologlar Derneği’nin (Bio-Der) eski Başkanı Hasan Sarpten, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden kökünden sökülmüş zeytin ağaçlarının fotoğrafına paylaşarak konu ile ilgili açıklama yaptı
Zeytinler ağaçlarının söküldüğünü ve nereye taşındığın bilinmediğini belirten Sarpten, Meyve Ağaçlarının Korunması Yasası’na göre zeytin ağacının budanmasının izne tabi tutulduğunu hatırlattı.
Sarpten, zeytin ağaçlarını sökmek ve kesmek için izin almanın çok kolay olduğuna değinerek, “Hatta, izin başvurusu reddedilene hiç rastlamadım” dedi.
Memlekette zeytinin söz hakkı olmadığını vurgulayan Sarpten, “Siz yeter ki inşaat yapacağım, bu zeytini sökmek istiyorum deyin! Savunma hazır; söküp taşımazsak şömineye odun olacaklar. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek dedikleri bu olsa gerek” ifadelerini kullandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.