banner913
banner932
banner1012

Okula giden öğrenciler tekrar evlerine gönderildi

banner1020

Okullarda artan vakalar nedeniyle uzun zamandır ağır aksak ilerleyen yüz yüze eğitim, bu kez de Bakanlık ve sendikalar arasındaki anlaşmazlık nedeniyle sekteye uğradı

banner974
Okula giden öğrenciler tekrar evlerine gönderildi

banner971

 
Öğretmen sendikaları, bazı özel okulların online eğitime geçmesine rağmen Eğitim Bakanlığı‘nın “Devlet okullarında yüz yüze eğitime devam edilecek” açıklaması sonrası dün birçok devlet okulunda online eğitime geçti, okula giden öğrenciler evlerine geri dönmek zorunda kaldı
Eğitim Bakanlığı tarafından, devlet okullarında yüz yüze eğitimin devam edeceği açıklamaları nedeniyle dün sabah okula giden öğrenciler, öğretmenlerin sendika kararı ile online eğitime geçmesi sonucu evlerine geri döndü.
Veliler bilgi kirliliğinden yakınırken “Madem okulda eğitim olmayacaktı neden bize bilgi verilmedi? Neden çocuklarımız bu soğukta yollara düşürüldü?” diyerek isyan etti.
Uzak bölgelerden gelen birçok öğrencinin de evlerine dönmekte ulaşım sıkıntısı yaşadığı gözlemlendi, öğrenciler aynı zamanda ders kaybına da uğradı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.