banner913
banner932
banner1012

Oğuz’un “soruşturma yok” sözlerini, Taçoy yalanladı

banner1020

Tarım Bakanı Oğuz’un, “Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal hakkında soruşturma kararı almadık” açıklamasına karşın Çalışma Bakanı Taçoy “Ünsal hakkında soruşturma yapılarak haklı haksız durumuna bakılması gerektiğine karar verdik” dedi

banner974
Oğuz’un “soruşturma yok” sözlerini, Taçoy yalanladı

banner971
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz’un, “Din İşleri Başkanı Ahmet Ünsal hakkında soruşturma kararı almadık” açıklaması, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy tarafından yalanlandı.
Mecliste dün soru üzerine konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Taçoy, “Bakanlar Kurulu’nda yapmış olduğumuz tartışmada, Ünsal hakkında soruşturma yapılarak haklı haksız durumuna bakılması gerektiğine karar verdik. Bununla ilgili açıklamayı da ben yaptım” dedi.
Hükümetin, Din İşleri Dairesi Başkanı Ahmet Ünsal’ın toplumsal cinsiyet eşitliğine karşı sarf ettiği sözler üzerine herhangi bir soruşturma kararı almadığı ortaya çıkmıştı.
Bakanlar Kurulu üyesi, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, “Bakanlar Kurulu’nda, Ünsal hakkında bir soruşturma başlatılması kararı alınmadı, böyle bir şey yok” demişti.
Konuyla ilgili Genç TV’de Nazar Erişkin’in sunduğu programa konuk olan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, “Bu konuda bir tasarruf kullanılacaksa, bunu Sayın Başbakan kullanacak” diyerek, Vakıflar’ın Başbakanlık’a bağlı olduğunu söylemişti.
Oğuz, “Bakanlar Kurulu’nda soruşturma memuru atanacak diye bir karar yok. Böyle bir karar alınmadı” demişti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.