banner913
banner932
banner1012

Oğulların sosyal medya savaşı

banner1020

Canaltay’ın aday gösterilmesine ilk tepki Zorlu Töre’nin oğlu Tuygun Töre’den geldi: Töre “Her türlü oyunu kurdunuz, her türlü entrikayı çevirdiniz. Yazıklar olsun” dedi. Resmiye Canaltay’ın oğlu ise “Karara saygılı olun” mesajı verdi

banner974
Oğulların sosyal medya savaşı

banner971
  
Ulusal Birlik Partisi’nin Meclis Başkanlığı seçimine Resmiye Canaltay’ı aday göstermesi üzerine ilk tepki Zorlu Töre’nin oğlu Tuygun Töre’den geldi.
Kişisel sosyal medyadan zehir zemberek açıklamalarda bulunan Tuygun Töre, “Her türlü oyunu kurdunuz, her türlü entrikayı çevirdiniz. Yazıklar olsun” ifadelerini kullandı.

Tuygun Töre’nin açıklaması şöyle:
“Esaretle yaşayacağıma Cesaretimle ölürüm.
Her türlü oyunu kurdunuz, her türlü Entrikayı çevirdiniz.
-Külliye böyle istedi dediniz
-CB Recep Tayyip Erdoğan böyle istiyor dediniz.
-Emanetçi başkan geri çekil dedi, çekilmedi.
-Kabinede kadın yokmuş da bari meclis başkanıymış kadın olsun, sanki de cinsiyete göre makam verilir bu ülkede!
Hiçbiri olmadı Zorlu Töre’yi harcamak için uzattıkça uzattınız bir meclis başkanlığı seçimini bile zamanında yapmadınız!
Yazıklar olsun.
Zorlu Töre bu günlere dişiyle tırnağıyla kanıyla geldi.
Bazılarınız gibi gökten zembille, müdahaleyle, tehditle, telkinle değil!
Sizden korkan sizin gibi olsun.”



DERVİŞ CANALTAY’DAN YANIT
Öte yandan Resmiye Canaltay’ı aday göstermesi üzerine oğlu Derviş Canaltay annesini tebrik etti “UBP kurul kararlarına saygılı olalım” dedi.

Derviş Canaltay’ın açıklaması şöyle:
Partimiz milletvekilleri arasında demokrasi gereği yapılan secim sonucunda Ulusal Birlik Partisinin meclis başkan adayı olarak seçilen annemi kutlar oy veren vermeyen ve diğer tüm adaylara teşekkür ederim. Aile içi olan ve demokrasi gereği yapılan seçim sonuçlarını olumlu veya olumsuz herkesin saygıyla kabul edip halkımızın ve ülkemizin bu geçirdiği zor dönemde daha güçlü bir KKTC ve daha mutlu bir halk yaratmak için uğraşmalıdır, bunu sağlayamayan hiçbir koltuğun anlamı yoktur.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.