banner913
banner932
banner1012

Nisa İstanbul’a götürüldü

banner1020

Girne’de evinde geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaralanan ve o tarihten itibaren yoğun bakımda tedavi gören 13 yaşındaki Nisa Hacı, ambulans uçakla İstanbul’daki Memorial Hastanesi'ne sevk edildi

banner974
Nisa İstanbul’a götürüldü

banner971

Girne’de 22 Kasım tarihinde evinde yoga ipinin boynuna dolanmasıyla yaralanan ve o tarihten itibaren yoğun bakımda tedavi gören Nisa Hacı, özel ambulans uçakla İstanbul’daki özel Memorial Hastanesi’ne sevk edildi.
Emre Hacı ve Nüvit Gazi Hacı çiftinin 13 yaşındaki kızları Nisa, evinde 22 Kasım tarihinde talihsiz bir kaza geçirerek kalbi durmuştu.
Önce Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ardından Güney’deki Makarios Hastanesi’ne götürülen Nisa dün İstanbul’a sevk edildi. Nisa Hacı’nın tedavisine Memorial Hastanesi’nde devam edilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.