banner913
banner932
banner1012

Muhalefetten anlayış bekliyoruz

banner1020

Bakan Arıklı, ellerinden geleni yaparak zammı ertelemeye ya da yapmamaya çalıştıklarını ancak belli bir noktaya kadar dayanma limitleri olduğunu söyledi

banner974
Muhalefetten anlayış bekliyoruz

banner971
 
Mecliste konuşan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı, YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, hiçbir hükümetin zam yaparken zevkle yapmadığını, zammın şartlar öyle gerektirdiği için yapıldığını söyledi.
İş başına geldiğinde “ücret artıramazsak hayatı ucuzlatmalıyız” görüşünü dile getirdiğini belirten Arıklı, ülkeye tedarik yapan firmalara uyarılar yaptığını, sebze ve gıda malzemelerinin Türkiye il başa baş gittiğini belirtti.
Arıklı, Belediyeler Yasası’nda değişiklik yaparak, denetim yapmalarına, ceza yazmalarına yönelik yetki verileceğini, ayrıca Türkiye Ticaret Bakanı’nın 3 Haziran’da KKTC’ye geleceğini ve Serbest Ticaret Anlaşması’na yönelik bir adım daha atılacağını belirtti.
Arıklı, ülkede üretilmeyen malların ülkeye girişinde maliyet baskısının azaltılacağını söyledi.
Akaryakıt fiyatlarının hükümetlerin keyfi ayarlamalarıyla gerçekleştirilmediğini, tüzük gereği 15 günde bir ayarlama yapıldığını söyleyen Arıklı, dolar bazında, petrol varilde büyük artış yaşandığını kaydetti.
Arıklı, ellerinden geleni yaparak zammı ertelemeye ya da yapmamaya çalıştıklarını, belli bir noktaya kadar dayanma limitleri olduğunu, muhalefetten anlayış beklediklerini belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.