banner913
banner932
banner1012

Minik Kuzey hayallerine kavuşacak

banner1020

Henüz 1 yaşındayken ‘Serebral Palpsi’ teşhisi konulan ve ameliyatı için yeterli para toplanan 5 yaşındaki Kuzey Selengüçlü, hayallerine kavuşacak

banner974
Minik Kuzey hayallerine kavuşacak

banner971
 
 
Henüz 1 yaşındayken ‘Serebral Palpsi’ (SDR) teşhisi konulan minik Kuzey için başlatılan yardım kampanyasında sona gelindi.
Kısa bir süre önce ailesinin sosyal medya üzerinden başlattığı yardım çağrısına duyarlı vatandaşlar sessiz kalmadı. Ameliyatı için yeterli para toplanan 5 yaşındaki Kuzey Selengüçlü, hayallerine kavuşacak.
Kasım ayında yapılması planlanan ameliyat yeterli paranın toplanamaması nedeniyle ertelenmişti.
Kuzey ilk ameliyatını 12 Ocak tarihinde Amerika’daki St. Louis Children’s Hastanesi’nde olacak.
Teşhisin ardından 2 yaşından bu yana ‘Fizio’ tedavi gören minik Kuzey’in en büyük hayali ikiz kardeşi Güney ile koşup eğlenmek.
Amerika’da gerçekleşecek olan ilk ameliyat için yeterli paranın şimdilik toplandığını duyuran aile katkı koyan, destek veren herkese teşekkür etti.
Minik Kuzey’in babası Gürdal Selengüçlü, gerekli olan 68 bin doların toplandığını belirtti, “Çocuğumuzun sağlığına kavuşması için gerekli olan parayı topladık ve kampanyayı sonlandırdık. Bizlere destek veren, vermeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey evladımız içindi” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.