banner913
banner932
banner1012

Meclis’te yine nisap krizi

banner1020

Hükümet, Meclis’i çalıştırma noktasında dün yine nisap sorunu yaşadı. 10.00’da toplanması gereken Meclis, 3.5 saat sonra 13.30’da ancak toplandı

banner974
Meclis’te yine nisap krizi

banner971
 
UBP-DP-YDP Azınlık Hükümeti, Meclis’i açmak için dün yine nisaba takıldı. Sağlık Bakanı Ünal Üstel, dizinden ameliyat olması nedeniyle dünkü Genel Kurul toplantısına katılmadı. YDP Milletvekili Bertan Zaroğlu ise Meclisin toplanacağı saatte Başbakan Ersan Saner ile baş başa uzun süren görüşme yaptı.
10.00’da toplanması gereken Meclis, ancak 13.30 sıralarında toplanabildi.
3,5 saat rötarla saat 13.30’da toplanan Genel Kurul’da Başbakan Ersan Saner kürsüye çıktı.
Çoğunluklarının olduğunu ancak Sağlık Bakanı Ünal Üstel’in bir sağlık sorunu yaşadığını ifade eden Başbakan Saner, “İhtiyaç olursa Ünal Üstel tekerlekli sandalye ile Meclis’e gelecek” dedi. Başbakan Ersan Saner, her partinin içerisinde bir takım anlaşmazlıklar olabileceğini, Bertan Zaroğlu ile de bu çerçevede görüştüğünü belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.