banner913
banner932
banner1012

Meclis önündeki eylem devam ediyor

banner1020

banner974
Meclis önündeki eylem devam ediyor

banner971
Belediye Emekçileri Sendikası (BES), Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu (Dev-İş) ve Mağusa Türk Genel-İş’in,  Meclisin olağanüstü birleşiminde görüşülen Belediyelerin Birleştirilmesine İlişkin (Özel) Yasa Tasarısının yasallaşmasına karşı Meclis önünde başlattığı eylem devam ediyor.
Eylem nedeniyle Cemal Gürses Caddesi’nde Girne Kapısının batısı ile Cumhuriyet Meclis’i önünden geçen Bedreddin Demirel Caddesi  halen trafiğe kapalı durumda.  
Cumhuriyet Meclis önündeki eylemde eylemciler zaman zaman giriş kapısını zorluyor. Eylemi düzenleyen sendikalar ise, verilen ara sonrası yeniden başlayan Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu oturumunun sonucuna göre bir sonraki hareketini açıklayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.