banner913
banner932
banner1012

Mantık dışı bir uygulama

banner1020

CTP Başkanı Erhürman: “Almanya’dan gelen Hans, Rum Yorgo ile temas edip sınır kapısına gelerek kuzeye geçmek istiyor ama ondan ek iki kriter istendiği için geçemiyor ama temaslısı Yorgo bir dakika sonra kuzeye geçebiliyor”

banner974
Mantık dışı bir uygulama

banner971
 
 
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Güney Kıbrıs’a gelen turistlerin Kuzey Kıbrıs’a geçmesine ek kriterler koyup izin verilmemesini eleştirerek, bunun mantık dışı bir uygulama olduğunu söyledi.
Alman “Hans” ve Rum “Yorgo” isimleri üzerinden bir anlatım yapan Erhürman, Almanya’dan gelen Hans’ın Rum Yorgo ile temas edip sınır kapısına gelerek kuzeye geçmek istediğini ama ondan ek iki kriter istendiği için geçemediğini ama temaslısı Yorgo’nun bir dakika sonra kuzeye geçebildiğini belirtti.
Eğer Alman Hans virüs taşıyor diye ondan korkuluyorsa, zaten temaslı olduğu Yorgo’nun virüsü Kuzey Kıbrıs’a taşıyacağını belirten Erhürman, “Biz neden iki kriterin üzerine iki kriter daha istiyoruz? Hiçbir mantığı yok. Ne bilimle ne mantıkla açıklayabilirsin” dedi.
Güney Kıbrıs’a turistlerin iki kriterle geldiğini, Kuzey Kıbrıs’ta da aynı kriterlerin yeniden talep edilmemesi gerektiğini ifade eden Erhürman, “Ta başından yani pandeminin ülkemizde görüldüğü günlerden itibaren Ercan’dan ve Larnaka’dan girişler aynı kriterlere sahip olmalıydı” diye konuştu. Erhürman, bundan sonra da bunun yapılabileceğini vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.