banner913
banner932
banner1012

Manavoğlu’ndan hükümete “sıfır”

banner1020

HP milletvekili Manavoğlu, okullarda öğrencilere karnelerinin dağıtıldığı günde, hükümeti boş geçmedi; ‘Azınlık hükümetinin karnesi’ adı altında gösterdiği pankartta, hükümete ‘sıfır’ notunu verdi

banner974
Manavoğlu’ndan hükümete “sıfır”

banner971
Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri Gülşah Sanver Manavoğlu, Meclis Genel Kurulu’nun kürsüsünden konuşma yaptığı sırada bir pankart gösterdi.
Manavoğlu, ‘Azınlık hükümetinin karnesi’ adı altında gösterdiği pankartta, hükümete ‘sıfır’ notunu verdi. 
Halkın Partisi Lefkoşa Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, Meclis konuşmasında hükümetin icraatlarını eleştirdi. Manavoğlu konuşmasının sonunda dün okullarda karne günü olduğunu anımsatarak kendisinin hükümet için bir karne hazırladığını belirterek bu karneyi kürsüden açtı. Karnede hükümet sıfır aldı ve sınıfta kaldı.
Manavoğlu’nu yanıtlamak üzere söz alan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu “Gülşah hanımın renkli kişiliği konuşmasına yansımıştır. Ortaya bir karne çıkardı, biz ortaklarımızdan çok çektik. Dolayısıyla tek başına iktidar yürüyüşünü bu yüzden kendimize hedef seçtik. Bu karne tüm dönemi mi kapsar son dönemi mi kapsar, onu da belli etmedi.  Bu not verme ihtiyacını anlayışla karşılıyorum ama verdiği not sıfır olunca ölçme ve değerlendirme kriterlerini hiçe saydığını düşündüğüm için verdiği karnenin geçerli olmadığını söylüyorum. Evladıyla birlikte hazırladığı için emeğine saygı duyuyorum.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.