banner913
banner932
banner1012

Manavoğlu, hükümeti ‘taşladı’

banner1020

Mecliste kürsüye çıkan HP milletvekili Manavoğlu, “hükümetin elini altına koyduğu taş işte bu” dedi ve yanında getirdiği taşı kürsünün üstüne koydu

banner974
Manavoğlu, hükümeti ‘taşladı’

banner971

Halkın Partisi Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu’nun hükümete yönelik ilginç benzetmeleri ve şahsına münhasır hamlelerine bir yenisi daha eklendi.
Manavoğlu, dünkü Meclis Genel Kurulu konuşmasında, kürsüde yine çok konuşulacak bir harekette bulundu.
Hükümetin sürekli “elimizi taşın altına koyduk” söylemlerinde bulunduğunu dile getiren Manavoğlu, yanında getirdiği “çakıl taşını” göstererek, “hükümetin elini altına koyduğu taş işte bu” dedi ve yanında getirdiği taşı kürsünün üstüne koydu.
Manavoğlu bir önceki birleşimde de hükümete karne vermiş ve notunu da sıfır olarak duyurmuştu.
Manavoğlu, hükümetin hedefe giden her yol mubahtır mantığıyla ilerlediğini söyleyerek, Kıbrıs Türk halkının özgüvenine zarar veren hükümetin varlığını herkesin hissettiğini belirtti.
Manavoğlu, Başbakan’ın sadece yeniden parti başkanı olmak için çalıştığını ve sürekli gündemi değişip dikkat dağıtmak için çalıştığını belirterek,  hükümetin icraatlarına bakıldığında gailesinin toplum değil koltuk olduğunun görüldüğünü ileri sürdü.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.