banner913
banner932
banner1012

Macaristan'da KKTC bayrağı dalgalandı

banner1020

Macaristan’da düzenlenen Macar Turan Kurultayı’nda atlı süvarilerin bayraklı geçişinde 28 Türk yurdunun arasında KKTC bayrağı da dalgalandı

banner974
Macaristan'da KKTC bayrağı dalgalandı

banner971

Macaristan’da düzenlenen Macar Turan Kurultayı’nda Türk boylarının Orta Asya’dan Avrupa’ya uzanan göç serüveninin temsil edildiği atlı süvarilerin bayraklı geçişinde 28 Türk yurdunun arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı da dalgalandı.
Macar Turan Kurultayı’na katılan Denktaş Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Serdar Denktaş, konuyla ilgili açıklamasında, KKTC bayrağının diğer Türk boylarıyla birlikte Macar semalarında dalgalanmasından gurur duyduğunu belirtti.
Açılış töreninin ardından alanda açılan stantları ziyaret eden Denktaş, Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri ve Kazakistan Başbakan Danışmanı Baghdad Amreyev ile görüştü. Denktaş, Türk Devletleri Teşkilatı ile iş birliğinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti açısından büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.