banner913
banner932
banner1012

LTB'nin işyeri denetimlerinde 1 işyeri mühürlendi

banner1020

LTB ekiplerininin yaptığı denetimlerde, 2 işyerinden uygun koşullarda muhafaza edilmeyen 64 birim ürün müsadere edildiği, 1 iş yerinin de sağlık karnesiz personel çalıştırmaktan ve gayrı sıhhi ortamdan dolayı faaliyetinin durdurulduğu kaydedildi.

banner974
LTB'nin işyeri denetimlerinde 1 işyeri mühürlendi

banner971

Lefkoşa’da bir işyerinin faaliyeti, sağlık karnesiz personel bulundurmak ve gayri sıhhi olması nedeniyle durduruldu.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nden (LTB’den) verilen bilgiye göre, 98 iş yeri maske, mesafe, hijyen uygulamaları, çalışan ve müşterilerin PCR testleri, sağlık karneleri, iş yeri izinleri ile AdaPass uygulamasına uyulup uyulmadığı gibi kriterler üzerinden denetlendi.

Denetimlerde, 2 işyerinden uygun koşullarda muhafaza edilmeyen 64 birim ürün müsadere edildiği, 1 iş yerinin de sağlık karnesiz personel çalıştırmaktan ve gayrı sıhhi ortamdan dolayı faaliyetinin durdurulduğu kaydedildi.

LTB’de iş yerleri ile ilgili olumsuzluklar için Alo 185 hattı hizmet veriyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.