banner913
banner932
banner1012

Limasol’da ırkçı saldırı

banner1020

Limasol’da bulunan bir cami duvarına Yunanistan bayrakları çizilerek, "Bütün Türkler ölün” yazıları yazıldı

banner974
Limasol’da ırkçı saldırı

banner971

Limasol’da bulunan bir cami duvarına Yunanistan bayrakları çizilerek, "Bütün Türkler ölün” yazıları yazıldı.
Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Güney Kıbrıs'ta 1821 Yunan ayaklanmasının 200. yıldönümüne gönderme yapılarak bir camiye daha yine faşist saldırılar yapıldığını belirtti.
Özersay'ın paylaşımı şöyle:
"Güney Kıbrıs'ta 1821 Yunan ayaklanmasının 200. yıldönümüne gönderme yapılarak bir camiye daha yine faşist saldırılar yapıldı bugün.. Bu tam bir terbiyesizlik ve provokasyondur. Aynı yere bazen iki kez bazen üç kez üst üste saldırı oluyorsa, bunun sebebi Rum siyasi liderliğinin adım atmıyor ve sorumluları tespit edip cezalandırma yoluna GİTMİYOR olmasıdır. Yani Rum liderliği aslında caydırıcı adımlar atmadığı ve yakalayıp cezalandırmadığı için maalesef bu suça adeta ortak olmaktadır. Geçmişte de defalarca çağrı yaptık ama nafile. Bu adanın başına ne geldiyse bu zihniyete sahip olanlar yüzünden geldi."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.