banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’da dezenfekte seferberliği

banner1020

Lefkoşa Belediyesi Sağlık Şubesi ekipleri, koronavirüse karşı mücadele kapsamında, başkenti her gün kesintisiz şekilde ilaçlamaya devam ediyor

banner974
Lefkoşa’da dezenfekte seferberliği

banner971

Ekipler halinde belli bir program çerçevesinde dezenfekte işlemini gerçekleştiren LTB Halk Sağlığı Şubesi’ne bağlı Çevre Sağlığı Birimi personeli; sokaklar ve caddeler yanında bakanlıklar ve kamu kurumlarında yoğun olarak kullanılan yerleri de ilaçlıyor. Belediyenin aldığı tedbirlerin yanında virüsle mücadelede halka kişisel hijyen kurallarına uymasının büyük öneme sahip olduğu uyarısı yapılıyor. Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Başkanı Mehmet Harmancı, LTB’nin Covid-19 ile mücadelesi kapsamında bu güne kadar 3 milyon Türk liralık bir harcama yaptığını belirtmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.