banner913
banner932
banner1012

Lefke’ye girişlere sıkı kontrol

banner1020

Aydınköy katlı kavşağıyla Doğancı dönel kavşağı arasındaki kesim trafiğe kapatıldı. Lefke’ye giriş çıkışlar da kontrol altına alındı

banner974
Lefke’ye girişlere sıkı kontrol

banner971

İlçeler arasındaki seyahat yasağı kapsamında, Aydınköy katlı kavşağıyla Doğancı dönel kavşağı arasındaki kesim dünden itibaren ikinci bir duyuruya kadar çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Lefke Belediyesi de yaptığı yazılı açıklamada, Lefke İlçesi’ne giriş çıkışların kontrol altına alındığını duyurdu.
Güzelyurt ve Lefke ilçeleri arasındaki ulaşım, eski anayol olarak da bilinen Güzelyurt-Lefke tek şeritli anayolu üzerinden veya Güzelyurt-Lefke bölünmüş anayolunun Güzelyurt-Aydınköy kesimi kullanılarak Aydınköy katlı kavşağından Güzelyurt Lefke tek şeritli anayoluna bağlanarak sağlanacak. Yani Lefke İlçesi’ne ulaşım sadece Gaziveren üzerinden sağlanacak.
Lefke Belediyesi’nden yapılan açıklama ise şöyle:
“Lefke ilçesine giriş çıkışlar kontrol altına alınmıştır. Güzelyurt - Lefke çift şerit yolu Aydınköy sınırından itibaren iki yöne de trafiğe kapatılmıştır. Güzelyurt-Lefke ulaşımı Gaziveren köyü üzerinden yapılacaktır. Aydınköy'e kadar çift şerit yoldan gelenler alt geçidi kullanarak Gaziveren yoluna ulaşabilirler. Gaziveren sınırımızdaki kontrol noktasında izin belgesi taşımayanlar ve korunma malzemeleri olmayan malzeme taşıyıcıları geri döndürülecektir. Saygıyla duyurulur.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.