banner913
banner932
banner1012

“Kurallara dört elle sarılmalıyız”

banner1020

Başbakan Saner uyardı: “Halk arasında bıkkınlık oluştu, ilk başta gösterilen önem gösterilmiyor, uyulması gereken kurallara dört elle sarılmalıyız”

banner974
“Kurallara dört elle sarılmalıyız”

banner971
Başbakan Ersan Saner, Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal, Gazimağusa Polis Müdürü Ahmet Beşerler ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ile diğer ilgililerin katılımıyla gerçekleşen İlçe Emniyet Kurulu toplantısına katıldı.
Covid-19 önlemleri ve yapılacak denetimler konusunda gerçekleşen toplantı sonrasında basına açıklama yapan Başbakan Ersan Saner, bulaş oranını alt limitlere çekmek ve sağlık çalışanlarının yoğunluğunu azaltmak adına kısmi sokağa çıkma yasağının önemine işaret etti. Başbakan Saner, temaslı olduğunu düşünen vatandaşların da en yakın sağlık kuruluşuna başvurması gerektiğinin altını çizdi. 
Temaslı bireylerin toplumda dolaşarak bulaş riskini artırdığına vurgu yapan Başbakan Saner, “halk arasında bir bıkkınlık oluştu, ilk başta gösterilen önem gösterilmiyor, uyulması gereken kurallara dört elle sarılmalıyız, özelde kendimizi, genelde tüm toplumu korumalıyız” ifadelerini kullandı. 
Başbakan Saner, yapılan düzenlemeyle özel sektörde çalışan vatandaşlardan bir kimsenin karantinaya girmesi halinde sosyal sigortadan ödenek alabileceğine işaret etti.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.