banner913
banner932
banner1012

KTÖS: “Barış, çözüm ve federasyon yolunda omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz

banner1020

​Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), barış, çözüm ve federasyon yolunda mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

banner974
KTÖS: “Barış, çözüm ve federasyon yolunda omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz

banner971
 

KTÖS Genel Sekreteri Burak Maviş yazılı açıklama yaparak, AKP yetkililerinin “hamasi söylemlerle Kıbrıslı siyasilere, akademisyenlere, gazetecilere, sendikacılara ve aydınlara saldırmayı bir alışkanlık haline getirdiklerini” iddia etti.
Eşit egemenlik söylemi adı altında Kıbrıslı Türk toplumunun izole edildiğini savunan Maviş, Kıbrıs Türkü'nün uluslararası arena dışında bırakıldığını ve kendi toprakları üzerinde bile her geçen gün sessizleştirildiğini ileri sürdü.
Maviş, “Doğuş Derya’nın ifade ettikleri yok oluşa sürüklenen bu toplumun gerçekleridir. Saldırılardan korkmayacağız. Boyun eğmeyeceğiz. Barış, çözüm ve federasyon yolunda omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.