banner913
banner932
banner1012

KTHY'yi bizim beceriksiz yöneticilerimiz batırdı

banner1020

Ülkemizin tanınmış turizmcilerinden Zeki Ziya “Zamanında Kıbrıs Türk Hava Yolları'nı (KTHY) "maymun gibi oynatılan", "beceriksiz" ve "ekonomik akıldan yoksun" yöneticilerimiz "kendi elleri ile" batırdı” dedi

banner974
KTHY'yi bizim beceriksiz yöneticilerimiz batırdı

banner971
KKTC'nin 'bayrak taşıyıcısı' Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın (KTHY), aslında "ne zaman" ve "nasıl" batıp "yok olduğu" tartışmaları gerek siyasi arenada gerekse de özel sektör içindeki kanaat önderleri içerisinde gündeme gelmeye devam ediyor. 
"Ekonomik olarak ayakta durmanın yöntemini bulamamak, kötü yönetmektir" diyen ülkemizin tanınmış turizmcilerinden Zeki Ziya'ya göre zamanında Kıbrıs Türk Hava Yolları'nı (KTHY) "maymun gibi oynatılan", "beceriksiz" ve "ekonomik akıldan yoksun" yöneticilerimiz "kendi elleri ile" batırdı... 
Katıldığı tv programında konuşan Cyprus XP Travel Direktörü, turizmci Zeki Ziya konu hakkında şu sözleri sarf etti; 
"KTHY zaten batık olduğu için düştü zamanında… Kıbrıslılar Kıbrıslılığına sahip çıkarsa, devlet de karışmayacaksa ‘bayrak taşıyıcı’ bu ülkede olur mu? Olur… ‘İyi adam’ olmak yeterli değil herhangi bir şirketi yönetmek için.. İşi bilmeyen adamı başına koyarsan elbette seni ‘maymun gibi’ oynatırlar. Ehil olmayan insanlar… Batan KTHY’nin özeti budur… Zararına uçuş. Evet, zararına uçuşu savunan yöneticiler bile tanıdım ben KTHY’de. Ekonomik akıldan yoksunluğun sonu daima böyledir. Ekonomik olarak ayakta durmanın yöntemini bulamamak, kötü yönetmektir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.