banner913
banner932
banner1012

KTAMS yarın Meclis’te iki saatlik grev uygulayacak

banner1020

banner974
KTAMS yarın Meclis’te iki saatlik grev uygulayacak

banner971
Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Meclis kadrolarıyla ilgili ilk atama ve terfi münhalleri ilan edilmediği gerekçesiyle yarın Cumhuriyet Meclisi’nde 2 saatlik grev uygulayacak. Sendika yarın saat 09.00’da Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) önünde basın açıklaması yapacak.
KTAMS Başkanı Güven Bengihan yaptığı yazılı açıklamada, Meclis kadrolarıyla ilgili ilk atama ve terfi münhalleri için KHK’ya bir yıl önce yazılı talepte bulunulduğunu ancak münhallerin hala ilan edilmediğini kaydetti.
KHK’nın keyfi tutumunu protesto etmek için yarın 08.00-10.00 saatleri arasında Meclis’te iki saatlik grev uygulayacaklarını ifade eden Bengihan, saat 09.00’da ise KHK önünde basın açıklaması yapacaklarını belirtti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.