banner913
banner932
banner1012

Köseoğlu’ndan iddialara yalanlama

banner1020

banner974
Köseoğlu’ndan iddialara yalanlama

banner971
Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Ömer Köseoğlu, HALKIN SESİ’nde “Sorular dışarıya mı sızdırıldı?” başlığıyla yayımlanan haberle ilgili açıklama yaptı ve iddiaları kesin bir dille yalanladı.

HALKIN SESİ’ne konuşan Köseoğlu, Kamu Hizmeti Komisyonu’nun 30 ve 31 Temmuz tarihlerinde yaptığı Kamu Yeterlilik Sınavlarıyla ilgili sınav sorularının sınava girecek olan bazı adaylara önceden verildiği yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurguladı.

Köseoğlu bu yönde hiçbir adaydan şikayet almadıklarını ifade etti ve Kamu Hizmeti Komisyonu’nun yıpratılma girişimlerine izin vermeceklerini dile getirdi.

Köseoğlu, Kamu Hizmeti Komisyonu sınavlarının tamamen adil ve şeffaf şekilde yapıldığını ve bu ilkeden asla ödün vermediklerini söyledi.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.