banner913
banner932
banner1012

KKTC Güzelinden duyarlı davranış

banner1020

banner974
KKTC Güzelinden duyarlı davranış

banner971

 
2018 KKTC Güzelimiz  Elif Sude Züğürt geçtiğimiz günlerde trafikte aracı ile seyir halinde iken “Sevimli Dostlarımız” diye tanımladığımız  küçük bir sokak köpeğinin hızlıca aracının altına doğru koşması neticesinde yaşanan talihsiz kaza sonrasında yaralan küçük köpeğe Limasol Sigorta aracılığıyla gerekli tedaviyi yaptırarak takdir topladı.
2018 KKTC Güzelimiz Elif Sude Züğürt duyarlı bir davranış sergileyerek hemen yaralı köpeği veterinere götürüp, gerekli tedavileri yaptırarak bakımını üstlenirken, tedavi masraflarını karşılayan Limasol Sigorta’ya teşekkür etti.
Züğürt, herkesin bu gibi elde olmayan sebeplerden dolayı meydana gelen kazalarda “Sevimli Dostlarımıza” karşı duyarlı davranıp, gereğini yapmasını temenni etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.