banner913
banner932
banner1012

“Kıbrıslı Türkler, Dr. Küçük’ü umut olarak gördü”

banner1020

Doruk Vakfı’nın hazırladığı Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş’ın vefatlarının yıl dönümü nedeniyle “Liderlerimiz” isimli fotoğraf sergisi önceki gün açıldı

banner974
“Kıbrıslı Türkler, Dr. Küçük’ü umut olarak gördü”

banner971
 
 
Doruk Vakfı’nın hazırladığı Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş’ın vefatlarının yıl dönümü nedeniyle “Liderlerimiz” isimli fotoğraf sergisi önceki gün açıldı.
Sergi, 16 Ocak Pazar günü hariç olmak üzere 17 Ocak Pazartesi de dahil öğleden sonra 14.00 ile 18.00 arasında ziyarete açık olacak.
Sergi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Dr. Fazıl Küçük’ü “bağımsızlık liderimiz” olarak nitelendirdi. Tatar, Kıbrıslı Türklerin, cesareti ve Türkiye’ye olan inancıyla Küçük’ü umut olarak gördüğünü kaydetti.
Bir vesileyle yaptığı telefon görüşmesinde, Denktaş’ın kendisine “Ben bu bayrağı Dr. Fazıl Küçük’ten aldım” dediğini aktaran Tatar, bağımsızlık mücadelesinin Dr. Küçük’ün önderliğinde çok değerli insanlarla verildiğini vurguladı.
Doruk Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Doruk Hastunç ise ilk ve orta öğretim çağındaki çocuklara yönelik ise bir etüt merkezi kurmayı hedeflediklerini belirtti.
Hastunç konuşmasını, Dr. Küçük’ün “Kıbrıs meselesi Türkiyesiz halledilemez” sözlerini hatırlatarak bitirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.