banner913
banner932
banner1012

"Kendinizi ve çevrenizdeki insanları korumak için tedbirlere uyunuz"

banner1020

banner974
"Kendinizi ve çevrenizdeki insanları korumak için tedbirlere uyunuz"

banner971
Cumhurbaşkanlığı'nda 2 pozitif vakaya rastşlanması sonucunda temaslı oalrak kendini izole eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar az önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izole olduğunu belirterek herkesi tedbirlere uymaya çağırdı.
Sibel tatar'ın paylaşımı şöyle:  
Dün itibariyle birinci derece temaslı olmam nedeniyle izoleyim. Ne kadar dikkat edersek edelim, karşı karşıya olduğumuz virüsün nereden geleceği hiç belli olmuyor. Hepimizin kendimizi ve çevremizi koruma sorumluluğumuz var. Bu sorumlulukla kendimi tam olarak izole etmiş durumdayım. Cumhurbaşkanlığı’nda alınan tedbirler ile ilgili resmî açıklama yapılacaktır. Merak edip, arayan soran herkese içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlıklıyım. Pcr sonucum negatiftir.Lütfen kendinizi ve çevrenizdeki insanları korumak için tedbirlere uyunuz. Sağlık dileklerimle..
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.