banner913
banner932
banner1012

Kendi imzanıza dahi saygınız yok mu Sayın Saner?

banner1020

banner974
Kendi imzanıza dahi saygınız yok mu Sayın Saner?

banner971
 
HP Genel Başkanı Kudret Özersay, Başbakan Ersan Saner’in komitedeki temsiliyet oranlarının değişileceğine ilişkin açıklamasını eleştirdi, Ocak ayında oybirliği ile belirlenen temsiliyet oranlarını belgeleriyle hatırlattı.
Özersay, Saner’e “Kendi imzanıza dahi saygınız yok mu sayın Saner?” diye seslendi.
Özersay’ın açıklaması şöyle:
“Başbakan komitedeki temsiliyet oranlarını değişecekmiş! Kendi imzanıza dahi saygınız yok mu sayın Saner? Eğer yoksa, söyleyin de bilelim, biz de ona göre davranalım!
Meclis Danışma Kurulu’nda Ocak ayında oybirliği ile UBP, CTP ve Halkın Partisi’nin temsilcilerinin imzalarıyla komitelerdeki temsiliyet oranlarını belirledi.
Dört ay önce konuştunuz, anlaştınız, kabul ettiniz ve imzaladınız. Meclis Genel kurulundan da oybirliği ile geçti. Hatırlatayım, unutanlar için”.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.