banner913
banner932
banner1012

Karantinadaki 167 kişi evlerine döndü

banner1020

Güzelyurt’ta Refika Öğretmen Yurdu’nda kalarak karantina süresini tamamlayan 167 kişi, 14 günlük sürelerini tamamladı ve dün sabah evlerine döndü

banner974
Karantinadaki 167 kişi evlerine döndü

banner971

Sağlık Bakanlığı, 8 Nisan’da ülkeye İngiltere'den gelen ve Güzelyurt’ta Kredi Yurtlar Kurumu Refika Öğretmen Yurdu’nda kalarak karantina süresini tamamlayan 167 kişinin, dün sabahtan itibaren yurtlardan ayrılmaya başladığını bildirdi.
Güzelyurt KYK’da kalıp 14 günlük sürelerini tamamlayan ve yapılan test sonuçları negatif olan 167 kişi dün yurtlardan ayrıldı.
Bakanlık, bugün ise 9 Nisan’da ülkeye İngiltere'den gelen ve ayni yurtta kalıp 14 günlük sürelerini tamamlayan 160 kişinin  yurtlardan ayrılacağını kaydetti.
Bakanlık açıklamasında, "Karantina sürelerini tamamlayan kişiler evlerinde 7 gün süre daha izolasyon altında olacaktır" ifadelerine yer verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.