banner913
banner932
banner1012

Kamu Görevlileri Sınav Tüzüğü değişikliği nedeniyle sınav programı yeniden düzenlenecek

banner1020

banner974
Kamu Görevlileri Sınav Tüzüğü değişikliği nedeniyle sınav programı yeniden düzenlenecek

banner971

Kamu Hizmeti Komisyonu, Değiştirilmiş ve Birleştirilmiş Şekliyle 2005 Kamu Görevlileri Sınav Tüzüğü’nde gerçekleştirilen değişiklik nedeniyle, yeni bir sınav programı oluşturulacağını ve sınavların yayınlanan yeni programa göre yeniden düzenleneceğini duyurdu.

Komisyon’dan yapılan açıklamada, Sınav Tüzüğü’nde gerçekleştirilen değişiklik nedeniyle daha önceden sınav tarihleri belirlenen tüm mevkilerin sınav konularının yeniden belirlenmesine ihtiyaç duyulduğu kaydedildi.

Kurumlardan gelecek sınav konu başlıkları ile ilgili yanıtlara göre yeniden tarihlendirme yapılıp duyurulacağının belirtildiği açıklamada,  ilgili dairelerden bakanlıkları aracılığı ile erken gelen yanıtların listede daha erken tarihte yer alacağı aktarıldı.

Açıklamada, “Bu bağlamda yeni bir sınav programı oluşturulacağını, sınavların yayınlanan yeni programa göre yeniden düzenleneceğini tüm adaylara, kamuoyuna ve tüm ilgililere Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı olarak duyururuz” denildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.