banner913
banner932
banner1012

"Kalem Gazetesi ” yayın hayatında

banner1020

Basın-Sen tarafından hazırlanan 16 sayfa renkli baskıdan oluşan aylık gazete, “Kalem Gazetesi ” yayın hayatına başladı

banner974
"Kalem Gazetesi ” yayın hayatında

banner971

Basın Emekçileri Sendikası (Basın-Sen) yayın organı; “Kalem Gazetesi ” yayın hayatına başladı.

Basın-Sen’den yapılan açıklamaya göre, 16 sayfa renkli baskıdan oluşan aylık gazete, sendika üyelerine ücretsiz olarak dağıtılacak.

Basın-Sen Başkanı Ali Kişmir, göreve geldikleri günden itibaren sendikanın güçlenmesi ve daha çok emekçiye ulaşması adına bir takım projeleri bulunduğunu belirterek, bu kapsamda aylık gazete çıkarılması yönünde adım atıldığını söyledi.

Basın-Sen’in yayın organı Kalem Gazetesi’nin Eylül ayı itibariyle yayın hayatına başladığını ifade eden Kişmir, gazetenin her ay düzenli olarak çıkacağını kaydetti.

Kişmir bundan sonraki sayılarda sendikanın aktif çalışmaları, köşe yazıları, basın özgürlüğünün önemi, röportajlar, sendikalaşmanın gerekliliği ve sendikal haklar konusundaki bilgilendirmelerin yer alacağını belirtti.

Bu yolla basın emekçisinin sesini en geniş kitlelere ulaştırmak istediklerini belirten Kişmir, “sendikamıza ait olan her şey gibi bu gazetenin de sahibi üyelerimizdir. Aylık çıkacak olan gazetemize katkı koymak isteyen tüm üyelerimize kapımız açıktır” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.