banner913
banner932
banner1012

İsmet Kotak, 9. ölüm yıldönümü

banner1020

banner974
İsmet Kotak, 9. ölüm yıldönümü

banner971

Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinde yer alan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurulmasında katkısı bulunan, eski bakan, milletvekili, gazeteci, yazar İsmet Kotak’ın 9. ölüm yıldönümü anma etkinliği bu yıl salgın dolayısıyla yapılamayacak.

Kotak ailesi adına yazılı açıklama yapan Serhat Kotak, 11 Eylül 2011'de aramızdan ayrılan İsmet Kotak’ı özlemle andıklarını belirterek, “O’nun liderliğini, devlet ve insan sevgisini, pratik çözümler üretmesini böyle günlerde ne kadar özlediğimiz kesin bir şekilde belirginleşmektedir” dedi.

Kotak, her yıl kabri başında yaptıkları anma etkinliğini bu yıl pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştiremeyeceklerini ifade ederek, “İsmet Kotak ülkemiz ve halkımız için yaptıkları ve fikirleri ile yaşıyor, yaşayacaktır” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.