banner913
banner932
banner1012

İş Bankası’nın Gönyeli Şubesi’nde iki vaka

banner1020

Türkiye İş Bankası’nın Gönyeli Şubesi’nde çalışan iki personel pozitif çıktı. Pozitif vaka ile temas eden çalışanların hepsi karantinaya alındı

banner974
İş Bankası’nın Gönyeli Şubesi’nde iki vaka

banner971
Türkiye İş Bankası’nın Gönyeli Şubesi’nde çalışan iki personelin PCR test sonuçları pozitif çıktı. Pozitif vaka ile temas eden  çalışların hepsinin karantina otelinde olduğu öğrenildi.
Türkiye İş Bankası’nın Gönyeli Şubesi'nin hafta sonu pozitif çıkan vakalardan sonra ilaçlandığı ve Sağlık Bakanlığı onayı ile açıldığı ifade edildi. Şubenin şuan açık olduğu ve diğer şubelerden gelen yedek ekiple müşterilere hizmet verildiği belirtildi.
İş Bankası Gönyeli şubesinde iki çalışanın corona pozitif çıktığına yönelik haberler sonrasında İş Bankası’ndan açıklama yapıldı.
İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, 23 Ocak Cuma günü PCR testleri pozitif çıktığı öğrenilen çalışanların Sağlık Bakanlığı tarafından karantinaya alındığına dikkat çekildi. İş Bankası tarafından şubedeki diğer tüm çalışanlara PCR testleri yapıldığı  ve çalışanların izole olmak üzere evlerine gönderildiğinin altı çizildi.
Hafta sonunda tüm şube binasının detaylı bir dezenfeksiyon çalışmasından geçirildikten sonra, diğer şubelerde görev yapan personel geçici görevlendirme ile Şubeye gönderildi. Şubenin bu şekilde çalışmaya devam ettiği açıklandı.
Ayrıca ev izolasyonunda olan tüm çalışanların ilk testlerinin negatif çıktığı ve Sağlık Bakanlığı yetkililerinin de bilgilendirildiği ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.