banner913
banner932
banner1012

İlk kez ailemden ayrı yeni yıla gireceğim

banner1020

Koronavirüs tedavisi gören Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Özyılkan taburcu edildi. Özyılkan, “14 günlük ev izolasyonu dönemim başladı. İlk kez ailemden ayrı yeni yıla gireceğim” dedi

banner974
İlk kez ailemden ayrı yeni yıla gireceğim

banner971
 
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bir işçi başı ve eşinin Koronavirüse yakalanmasının ardından karantinaya alınan Başhekim Adil Özyılkan, test sonucunun negatif çıkmasıyla taburcu edildiğini açıkladı.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Adil Özyılkan, tedavisinin 12. Gününde yapılan PCR testinin negatif çıkmasıyla taburcu edildiğini duyurdu.
Sosyal medyadan yaptığı açıklamada 14 gün boyunca da ev karantinasında olacağını aktaran Özyılkan, tedavi gören tüm hastalara acil şifa diledi.
Başhekim Özyılkan’ın paylaşımı şöyle:
“20 yıldır doktor ve başhekim olarak görev yaptığım hastanemde bu sefer hasta olarak 12 günüm geçti. Yapılan PCR testlerinde negatife dönüş olunca doktorlarımızın kararı ile taburcu oldum ve şu anda 14 günlük ev izolasyonu dönemim başladı. Bir an önce bu süreci de sonlanıp görevimin başına dönmeyi, amiral gemisinde görev yapan tüm çalışanlarımızın yanında olarak onlara destek olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ev izolasyonu dönemimde sevdiklerimden uzak ve ilk kez ailemden ayrı yeni yıla gireceğim. Önce bir hekim olarak, sonra da bu hastalığa yakalanmış bir kardeşiniz olarak tavsiyem hepimiz bana bişey olmaz demeden, sevdiklerimizle birlikte uzak geçirdiğimiz her günün kıymetini bilerek, hem kendimizi hem de onları korumak adına doktorlarımızın ve uzmanlarımızın önerilerine lütfen uyalım. Şu an tedavi gören tüm hastalarımıza da acil şifalar dilerim, emin ellerde tedavilerinin yapıldığından en küçük bir şüphem yoktur. En yakın zamanda sevdiklerine kavuşmaları dileklerimle. Daha öncede dile getirdiğim gibi bu süreçte yanımda olan hastanemizin her kademisinde hayatını tehlikeye atarak görev yapan personelime, doktorlarımıza, tüm bürokratlarımıza, aileme ve dostlarıma sonsuz teşekkür ederim. Daha güzel, sağlıklı ve huzurlu günlerde görüşmek dileğiyle...”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.