banner913
banner932
banner1012

İlahiyat Koleji yasta

banner1020

Romatizmal bir hastalık ön tanısı ile İstanbul’a sevk edilen Hala Sultan İlahiyat Koleji 9. Sınıf öğrencisi, 14 yaşındaki Esin Sönmeztürk yaşamını yitirdi

banner974
İlahiyat Koleji yasta

banner971

Geçtiğimiz hafta ‘romatizmal bir hastalık ön tanısı’ ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nden İstanbul’a sevk edilen ve tedavisi orada devam eden 14 yaşındaki Esin Sönmeztürk, önceki akşam hayatını kaybetti. İstanbul’da hayatını kaybeden Sönmeztürk’ün cenazesinin bugün öğle namazının ardından Değirmenlik’te defnedileceği öğrenildi.  

Değirmenlikli Rifat ve Nejla Sömneztürk’ün iki kızından biri olan 2005 doğumlu olan Esin Sönmeztürk, kız kardeşi ile birlikte Hala Sultan İlahiyat Koleji’nde eğitim görüyordu. Sönmeztürk’ün ani ölümü ile Hala Sultan İlahiyat Koleji de adeta yasa büründü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.