banner913
banner932
banner1012

İki genç yaralandı

banner1020

17 yaşında araç kullanan genç, Girne-Arapköy yolunda önce elektrik direğinin gergi teline sonra da lojmanların duvarına çarptı. Kazada sürücü ile 15 yaşındaki arkadaşı yaralandı

banner974
İki genç yaralandı

banner971
Girne-Arapköy yolu üzerinde dün meydana gelen trafik kazasında iki genç yaralandı.
Kaza saat 15.30 sıralarında meydana geldi.
Arapköy' de sakin 17 yaşındaki Tuncer Cartwrıght, yönetimindeki HZ 520 plakalı araçla seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybedip yoldan çıkıp yol kenarında bulunan Elektrik Kurumuna ait elektrik direğinin gergi teline çarptı.
Çarpmadan sonra yoluna devam eden HZ 520 plakalı araç yol kenarında bulunan Acapulco otel lojmanlarını çevreleyen taş duvara ve lojman bahçesini çevreleyen demir tellere çarptı.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Tuncer Tuncer Cartwrıght ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 15 yaşındaki Ercem İyigün yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.