banner913
banner932
banner1012

İçişleri Bakanlığından Maaşoğlu’nun KKTC yurttaşlığıyla ilgili açıklama

banner1020

banner974
İçişleri Bakanlığından Maaşoğlu’nun KKTC yurttaşlığıyla ilgili açıklama

banner971
İçişleri Bakanlığından Bilgi Maaşoğlu’nun KKTC yurttaşlığa alınması için hazırlanan önerge yazımında Maaşoğlu’nun doğum tarihinde yazım hatası oluştuğunu açıkladı.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Bakanlar Kurulu’nun Ü(K-1) 1116-2022 sayılı ve bakanlığımızın 1542/2022 nolu önergesi ile KKTC Yurttaşlığına alınan Bilgi Maaşoğlu’nun önerge yazılımında doğum tarihinde yazım hatası oluşmuştur. Esasen 20.02.1953 Kilis doğumlu olan Kıbrıs Gazimiz Bilgi Maaşoğlu’nun doğum tarihi sehven 20.02.1983 olarak yazılmıştır” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, “Bakanlığımızın ilgili bölümü tarafından Bilgi Maaşoğlu’nun önergesinde oluşan yazım hatası kısa sürede tadilat önergesi hazırlanarak düzeltilecektir. Sehven yaşanan bu yazım hatasından dolayı öncelikle Kıbrıs Gazimiz Bilgi Maaşoğlu’ndan ve kamuoyundan özür diliyoruz” denildi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.